3 enkla steg för snabb och varaktig viktminskning

royaltyfri buk foton | Piqsels
När det gäller att gå ner i vikt finns det inga magiska piller eller hemliga dieter som kan hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål. Men du kan uppnå dina mål med dessa tre steg för att gå ner i vikt.

Liksom de flesta saker i livet som går ner i vikt (mycket vikt) är en medveten ansträngning, disciplin, beslutsamhet och uthållighet.

Att förlora 10, 20, 50 eller 100 kilo eller mer kommer allt tillbaka till vad du gör dagligen. Om du gör vad du ska göra (ät rätt + träning) dag på en dag ut kommer du så småningom att förlora all vikt du vill.

Men om du kastar försiktighet mot vinden och inte gör vad du ska göra så kanske du aldrig får se dina viktminskningsdrömmar. Det här min vän är det sorgligaste scenariot som finns.

Om du är uttråkad av att vara fet, om du är trött på att vara överviktig, om du är redo att börja ditt nya liv idag, fortsätt eftersom jag håller på att ge dig den enkla men extremt effektiva viktminskningsplanen du har väntat på.

Är du redo? Jag kommer att säga er på något osäkert sätt vad du måste göra för att tappa all den vikt du vill ha i tre enkla steg. Men för att detta ska fungera måste du hålla fokus och disciplin varje dag för att fortsätta göra stegen tills du når önskat resultat.

Även om du vaklar och vänder dig från din viktminskningsspår är det OK. Om du snabbt kan komma tillbaka på rätt spår kommer du att övertid, skörda fördelarna med dramatisk viktminskning och förbättrad hälsa.

Och nu, utan ytterligare adieu här är dina tre grundläggande steg till viktminskning ...

1. ÄT MINDRE

2. Ät BÄTTRE

3. ÖVNING

Där är dem. Vad tror du? Lite anti-klimat, va? Kanske du förväntade dig mer ... Tja, låt mig berätta om du kan förstå och genomföra denna kraftfullt säkra och effektiva viktminskningsplan är att du aldrig mer kommer att behöva spendera en annan onödig peng på viktminskningsprodukter som inte fungerar .

Du förstår, din kropp är en finjusterad maskin för viktminskning. Om du följer rätt plan och ger din kropp bara vad den behöver för att överleva kommer det att göra allt hårt arbete för dig.

Med tillräckligt med tid och efter de tre stegen ovan kan du tappa tiotals och till och med hundratals kilo utan att svälta dig själv eller ta dig till falska viktminskningspiller eller farliga kroppsskulptur operationer.

Nu är det inte att säga att vägen till betydande viktminskning kommer att vara lätt eller att du inte kommer att behöva lida lite för att nå önskat resultat. Det kommer att finnas dagar när du känner för att kasta in handduken och ge upp.

På dessa dagar kanske du bara grotta i dina obestridliga begär och bli galen på din lokala allt du kan äta artärstoppningsbuffé. Men hej, det är OK. Du är mänsklig. Ibland måste du gå lite för att komma tillbaka på rätt spår.

Men om du verkligen är engagerad i att nå även dina mest till synes ouppnåliga viktminskningsmål kan du och kommer att göra det genom att följa planen ovan. Nu, till din fördel, låt oss gå lite djupare in i varje steg i planen.

1. ÄT MINDRE

Det råder verkligen ingen tvekan om det. Om du vill gå ner i vikt måste du börja äta mindre. Du måste skapa en kaloribrist för att din kropp ska börja tappa kilo.

Om du inte börjar begränsa hur mycket mat du tar i någon mängd träning hjälper dig att nå dina mål. Att äta mindre av dina favoritfettiga, fettfyllda livsmedel är det snabbaste sättet till dramatisk viktminskning.

Det spelar ingen roll hur mycket vikt du måste gå ner i. Om du inte tar kontroll över både dina medvetna och omedvetna matvanor kommer du att vara hårt pressad att tappa till och med ett kilo.

Nej, du måste börja minska mängden mat du är van vid att äta. Jag har hört talas om historier där människor skulle gå till Mc Donald's och packa ihop två stora stora Mac-måltider.

Uppenbarligen är detta alldeles för mycket. I denna situation skulle till och med nedskärning till en Super Size-måltid vara en förbättring. Men som vi kommer att se i vårt nästa steg, skulle en bättre plan vara att undanröja Super Size-måltiden tillsammans och börja äta bättre.

2. Ät BÄTTRE

Som man säger: "Vi är vad vi äter." Om vi ​​äter skit, gissa vad? Men om vi lär oss att äta bra, kommer inte bara vår midja tacka oss för det, men vi kommer också att må bättre om oss själva att starta.

En av de snabbaste förändringarna du kan göra i din diet när du försöker gå ner i vikt är att dike all skräpmat du kan vara van vid att äta (chips, läsk, pizzor, munkar, kakor, etc.) och börja äta mer grönsaker.

Nu vet jag vad du kanske tänker. Du kan fortfarande bli traumatiserad av din mamma som inte låter dig stå upp från middagsbordet förrän du är klar med all din broccoli men låt mig berätta, din mor hade rätt.

Om du kan fylla halva din tallrik vid varje måltid med grönsaker med fiber och näringsämnen är du på god väg till betydande och långvarig viktminskning. Detta är förmodligen en av de enklaste saker du kan göra för att verkligen kickstarta din viktminskningsresa.

Det kanske inte är lätt att börja äta grönsaker vid varje måltid

 Nu vet jag vad du kanske tänker. Du kan fortfarande bli traumatiserad av din mamma som inte låter dig stå upp från middagsbordet förrän du är klar med all din broccoli men låt mig berätta, din mor hade rätt.

Om du kan fylla halva din tallrik vid varje måltid med grönsaker med fiber och näringsämnen är du på god väg till betydande och långvarig viktminskning. Detta är förmodligen en av de enklaste saker du kan göra för att verkligen kickstarta din viktminskningsresa.

Även om det kanske inte är lätt att börja äta grönsaker vid varje måltid desto tidigare du börjar desto bättre blir du och desto snabbare börjar vikten smälta bort kroppen.

3. ÖVNING

För att sparka ditt viktförlustäventyr i höga redskap måste du få kroppen att röra sig. Jag bryr mig inte om du kallar det att träna, träna, aerobics eller vad som helst poängen är att du måste göra något för att få din puls uppåt och dina svettkörtlar arbetar övertid.

Motion är nyckeln till hållbar, långvarig och verklig viktminskning. För varje pund du förlorar genom att äta rätt och utöva det är ytterligare ett pund som aldrig kommer att komma tillbaka för att hemsöka dig.

Varför? Eftersom du nu känner "hemligheten" till säker och effektiv viktminskning. Om du någonsin känner dig att krypa tillbaka på den fruktade skalan "fett", behöver du bara göra dessa tre steg till handling och se när du stabiliserar och motsätter dig oönskad viktökning.

Genom att träna regelbundet ger du kroppen din energiökning som den behöver för att öka din ämnesomsättningshastighet för att starta effektivt och effektivt gå ner i vikt dagligen. Jag handlar inte om dig men det låter ganska bra för mig.

Ju mer du pressar dig själv fysiskt desto snabbare kommer du att se förändringar i kroppen. Du kanske inte behöver träna med en personlig tränare varje dag men du behöver göra något.

Vara det för en promenad, springa, simma, cykla, vandra eller någon annan fysisk aktivitet du gillar att börja göra det nu. Tillbringa inte en natt på soffan och tittar på de senaste körningarna. Få kroppen i rörelse och börja gå ner i vikt idag.

SLUTSATS

Att gå ner i vikt (till och med mycket vikt) är inte raketvetenskap. Så var säker på att vem som helst kan göra det, även du. Men det kommer att kräva allt tålamod, disciplin, beslutsamhet och uthållighet du kan skapa.

Börja långsamt. Ta det en dag i taget. Du kanske inte når din idealvikt på en vecka, en månad eller till och med ett år, men håll dig fast vid den och når den du kommer. Genom att följa de tre stegen ovan kan du också bli en framgångshistoria som så många andra före dig.

Så gå vidare och börja tappa all den oönskade vikten som år av odisciplinerat levande har lämnat kvar. Ta kontroll över ditt liv från och med idag. Snart ska du vara glad att du gjorde det. När den dagen kommer kommer du inte se tillbaka.


 

Skicka en kommentar

0 Kommentarer